ORTER: Vällingby
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
4 maj 2023

PERSONLIG ASSISTENT VÄLLINGBY

Vi söker en assistent till vår kund i Vällingby. Han har inget eget tal och behöver din hjälp som assistent i sin kommunikation, men även vid förflyttning. Vår kund har ett stort hjälpbehov så vi söker dig som har erfarenhet av epilepsi och olika hjälpmedel.

Vår kund är en ung man i 24 års åldern med epilepsi och Cerebral pares. Han bor hemma med sin familj men i egen lägenhet på bottenvåningen. Han tycker om att vara ute i friska luften och han gillar att träna flera gånger per dag. På dagtid befinner sig vår kund på sin dagliga verksamhet. Det finns många hjälpmedel och medicinska insatser kring vår kund.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker i första hand en kvinna till tjänsten då vår kund känner sig mest bekväm. Tjänsten kan passa dig som är studerande och bor i närheten, så som Kista, Tensta, Spånga, Brommaplan eller Vällingby. Meriterande om du har arbetat inom personlig assistans, det är en stor fördel om du är trygg i att hantera medicinska hjälpmedel och erfarenhet av epilepsi. Du kommer att få bra utbildning och introduktion på plats så att du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Meriterande erfarenheter

  • Epilepsi.
  • Personlig assistent.
  • Grundläggande medicinsk erfarenhet.
  • Grundläggande medicinsk erfarenhet.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltidstjänst.
  • Arbetspassen är vardagar 06:30- 08:30. Lördag och söndag 06:00-14:00 eller 07:00-14:00.
  • Mån- Fred 06:30-08:30 (när kund har ledig dag, arbetar man 07:00-09:00)
  • Samt lördag eller söndag 06:00-14:00 eller 14:00-21:00 enligt överenskommelse.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Arbetsledare: Moallaim Mir

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Vällingby

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan