ORTER: Vara
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
8 maj 2024

PERSONLIG ASSISTENT VARA

I Vara finns en liten tjänst på ca 15 timmar per vecka. Denna unga kvinna behöver hjälp med allt i sin vardag, har EP och är rullstolsburen. Hon bor hemma med sina föräldrar och syster i villa centralt i Vara.

Vi behöver dig som har en trygg och lugn personlighet och som samtidigt kan uppmuntra, motivera och stärka. Stora omvårdnadsbehov och träning i hemmet är en viktig del i det dagliga arbetet som personlig assistent hos denna glada tjej. Vi skapar en trygg och värdefull vardag- varje dag för denna tjej, som också älskar att besöka badhuset och gärna tar långa promenader.

Assistentens roll och erfarenhet

Här behöver våra assistenter vara lyhörda, uppmärksamma på små signaler och arbeta lågaffektivt. Du som person måste vara naturligt lugn och trygg. Det är också viktigt att kommunikationen med tjejerna fungerar, därför är det ett måste att du kan kommunicera flytande på svenska alt Kroatiska.

Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen. Vi vill att du som assistent ska känna dig trygg i din roll och att du och din kund känner er trygga med varandra, därför börjar du med introduktionspass där du går bredvid en kollega. Vi söker framför allt rätt person.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift.
  • Kroatiska i tal.
  • Tidigare erfarenhet av arbete med personer som har EP.
  • Erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vi söker minst 1 assistent på fast schema 15 timmar per vecka.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se

Arbetsledare Michaela: 070-744 99 23

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan