ORTER: Vårgårda
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
23 November 2021

PERSONLIG ASSISTENT VÅRGÅRDA

Som assistent hos vår kund kommer du att ingå i en arbetsgrupp som är väl samkörda med en bra struktur och arbetsmoral.

Vår kund vill ha en aktiv vardag och är en person som tycker om när det händer och hans assistenter finns alltid vid hans sida. Han är rullstolsburen men vill ha ett liv som är innehållsrikt. Det är en fördel om du har körkort och bil, då det underlättar att delta i aktiviteter. Det är även viktigt att du som person är lugn och trygg.

Du kommer att få en introduktion och utbildning plats. Det är viktigt att både du och kunden känner er trygga i alla delar av hjälpbehoven.

Assistentens roll och erfarenhet

Att arbeta som assistent för vår kund i Vårgårda innebär att du kommer att vara vår kund behjälplig i allt från personlig hygien till att åka på utflykter! Det är ett mycket varierande arbete som kräver att du som person är lugn och strukturerad – att lyssna av och vara ett stöd i rätt ögonblick – utan att ta över.

Meriterande erfarenheter

  • Arbetat som personlig assistent
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun

E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se

Ange referens-kod vid ansökan: VÅRGÅRDA

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan