ORTER: Värmdö
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
16 juni 2023

PERSONLIG ASSISTENT VÄRMDÖ/HEMMESTA

Vår kund är en 27-årig kille som bor på Värmdö (Hemmesta) i egen lägenhet med hjälp av sina assistenter. Vi behöver nu stärka upp i arbetsgruppen och söker dig som är en lagspelare som gillar att vara ute i naturen.

Kunden gillar att lyssna på musik, bada och gå på utflykter.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att vara behjälplig med grundläggande behov såväl som att vara med på aktiviteter, utflykter etc.
Kunden har även två assistenter hos sig vissa delar av dygnet (dubbelassistans) så vi ser gärna att du arbetar bra i grupp.

Du kommer att arbeta i kundens hem. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara trygg, lyhörd, självgående, och tala bra svenska.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra. Du kommer att jobba i ett väldigt trevligt team med en glad kille.

Meriterande erfarenheter

  • Gillar att vara ute i naturen
  • Tala flytande svenska

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Deltid 8h/v timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, och nätter
  • Vissa delat av dygnet arbetar man med en kollega, då kunden har dubbelassistans.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
E-post: rekrytering.wenche@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Värmdö

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan