ORTER: Laxå
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
22 februari 2024

PERSONLIGA ASISTENTER LAXÅ

Vi söker den sista pusselbiten i assistansen hos vår kund Sebastian, en glad 5 åring som har stora hjälpbehov och behöver därför ständig tillsyn. Han behöver hjälp med allt från matning via sond, till träning och stimulering. Han är född med utvecklingsstörning, epilepsi och Cerebral Pares, Han har även svårigheter med andningen. Sebastian behöver mycket stöd, hjälp och träning för sin utveckling.

Sebastian tycker om när det låter, pangar och pruttar. Han gillar att bygga med klossar men roligast är när man rasar dom! Han gillar att lyssna på musik och Astrid Lindgren sagor. Sebastian tycker även om att vara utomhus.

Assistentens roll och erfarenhet

Det är viktigt att du kan svenska språket i tal och skrift.

Det är positivt om du har erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad Epilepsi och sondmatning är. Viktigast är dock hur bemötandet och assistansen fungerar ihop med kunden och hans familj. Som Sebastians assistent har du en mycket viktig roll och blir en betydelsefull person i hans liv! Det är av stor vikt att man är alert och uppmärksam och inte rädd för att agera när det krävs.

Du som söker är kreativ, aktiv och lite av ett pedagogiskt geni. Vi ser också att du gillar att lära ut saker och att upprepa och öva på samma sak väldigt många gånger! Erfarenhet från liknande arbeten är en fördel men viktigast av allt är ändå att personkemin stämmer.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av epilepsi.
  • Erfarenhet av sondmatning.
  • B-körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänst 17h/ vecka
  • Start omgående.
  • Varierande arbetstider.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn

E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: LAXÅ

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan