ORTER: Arboga
ANSTÄLLNINGAR: Heltid

Publiceringsdatum:
21 Juni 2021

PERSONLIGA ASSISTENTER ARBOGA

Är du 18 år, rökfri, har körkort, trivs utomhus och vill arbeta i minst två år? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

Personliga assistenter sökes till ung kille i Arboga. 100% tjänst, vilket innebär förmiddag, eftermiddag+ kväll, natt och helg, enligt rullande schema. Pga. studier behöver vi rekrytera fler assistenter. Absoluta krav: helt rökfri, körkort, tillgång till egen bil och simkunnig. Omsorg om barn eller djur, är ordnad.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden i olika åldrar, som har för avsikt att arbeta minst 24 månader, gärna längre. Tjänsten är inte lämplig att kombinera med andra tjänster, studier eller uppdrag, eftersom vi erbjuder heltid. Det viktigaste är att du är en pigg, glad och engagerad person, som uppskattar struktur. En perfekt matchning blir det när ni båda älskar att vara ute på stora som små äventyr. Omfattande intro på arbetsplatsen och utbildning i personlig assistans via företaget. Vid behov erbjuder vi utbildning inom teckenkommunikation, arbetsmiljö och arbetsledning.

Meriterande erfarenheter

  • Helt rökfri
  • Körkort, tillgång till egen bil
  • Simkunnig.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 100% tjänst, vilket innebär förmiddag, eftermiddag+ kväll, natt och helg, enligt rullande schema.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

E-post:rekryterare.ekstedt@gmail.com

CV med ett välliknande vardagsfoto, där uppgifter om våra KRAV framgår tydligt. Efter eventuell intervju, beställs ”Polisens belastningsregister”, vilket är obligatoriskt.

Rekryteringen sker fortlöpande och snabbt tillträde prioriteras.

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

FYLL I DIN ANSÖKAN