ORTER: Söderhamn
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
17 maj 2024

PERSONLIGA ASSISTENTER CENTRALT SÖDERHAMN SOMMARVIKARIER

Vår kund söker sommarvikarier som kan starta snarast. Han behöver ha hjälp med allt i sin vardag och har två assistenter vid sin sida vissa tider på dygnet. Du som arbetar natt, arbetar vaken natt.

Arbetet innebär att hjälpa kunden med allt som han inte klarar själv i det dagliga livet. Du kommer att arbeta i hemmet där finns även 2 katter så du kan inte vara allergisk. Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion och utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat som personlig assistent under ett par år, har erfarenhet av taklyft, sondmatning och EP. Du bör även ha körkort och kunna tala och skriva flytande svenska.

Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Du behöver också vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i gruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Utbildad undersköterska meriteras
  • Gillar att vara ute i naturen
  • Tala flytande svenska
  • B- Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Under sommarmånaderna juni, juli och augusti ska du kunna arbeta i genomsnitt 30 timmar per vecka.
  • Arbetstiderna är förlagda alla dygnets timmar.
  • Start snarast.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: stefanus.nordkvist@hotmail.se
Märk din ansökan med referens: Söderhamn

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan