ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
25 november 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER GÖTEBORG/SÄVEDALEN

Är du en positiv, ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?

Hos vår kund Lena finns i dag en liten grupp fantastiska assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg, värdefull assistent och kollega.

Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från personlig omvårdnad som hygien, men också andra vardagliga sysslor i ett hem som matlagning, inköp, tvätt och städ. Du får introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker en kvinna, eftersom vår kund endast känner sig bekväm med kvinnor som assistenter. Du som person behöver också vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Doft och rökfri är ett måste. Då vår kund har en hörselnedsättning är det av stor vikt att du talar flytande svenska så att ni kan ha en god kommunikation.
Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till FMF Assistans utbildningsprogram och friskvård.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet från liknande arbeten är ett plus men dina personliga egenskaper väger tyngst.
  • Svenska är ett krav, både i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Dygnspass.
  • Vissa timmar under natten ligger som jour.
  • Timanställning / Visstidsanställning.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto

E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se

Märk din ansökan med SÄVEDALEN

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan