ORTER: Hökerum
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timvikarie

Publiceringsdatum:
17 augusti 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER HÖKERUM

Vi söker en ansvarsfull, engagerad och positiv assistent till en av våra kunder i Hökerum. Runt vår kund finns sedan tidigare en grupp fantastiska assistenter. Vi söker nu ytterligare assistenter för att stärka upp i gruppen.

Vår kund är en aktiv och glad kille på 16 år. Du ska ha förmågan att ligga några steg före, ”arbeta här och nu” samt veta hur viktigt det är med struktur för att underlätta för kunden i hans vardag. Du jobbar med ett lågaffektivt bemötande och sätter alltid hans behov i fokus. Stor del av arbetspassen kommer ni att vistas utanför hemmet så att planera och genomföra roliga, utvecklande aktiviteter för att vår kund ska få en trygg och värdefull vardag är en stor del av din uppgift. Dina intressen får gärna ligga i fiske skog/natur, fotboll, djur, utflykter tex promenader.

Idag händer det att man som assistent i arbetsgruppen väljer att hitta på aktiviteter i sitt egna hem och tar med kunden dit. Du kommer även arbeta i kundens hem under vissa tider av ditt pass.

Assistentens roll och erfarenhet

Den vi söker ska vara trygg i sig själv och ha ett eget lugn, som person har du hjärtat på rätta stället. Det är meriterande om du har arbetat med autism men det är inget krav vi söker framför allt rätt person. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort och tillgång till bil är ett krav.
  • Erfarenhet av autism.
  • Svenska i tal och skrift.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • En tjänst på fast schemarad.
  • Arbetspass tisdagar 15:00-20:30 och en fredag 12:30-09:00
  • En tim/behovs anställd för att täcka upp vid ledigheter och sjukdom.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt

Tel: 073-144 98 45

E-post: rekrytering.fredrika.klemmt@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: HÖKERUM
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.