ORTER: Jordbro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
8 augusti 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER JORDBRO

Nu behöver vi förstärka vårt team hos vår vuxna kund i Jordbro. Vi söker assistenter som kan uppmuntra, motivera och stötta honom i olika aktiviteter i vardagen.

Vanligtvis är arbetspass förlagda eftermiddag, kväll och helg. Vår kund är på daglig verksamhet vardagar, dagtid. Vissa dagar behöver han även sin assistent med där. Han gillar att lyssna på musik, titta film. Tränar på att vara delaktig i vardagliga sysslor så som inköp men tränar också på annat som att åka tåg. Som assistent här behöver du planera för en värdefull dag och det kan vara små utflykter eller en promenad.

Assistentens roll och erfarenhet

För att du ska klara arbetet som assistent hos denna kund är det viktigt att du kan kommunicera flytande både i tal och skrift på svenska. Att du är trygg och har en lugn personlighet är jätteviktig för honom. Assistenter i detta team behöver vara lyhörda och uppmärksamma på små signaler och arbeta lågaffektivt. Vår kund kan lätt bli orolig och är ofta impulsiv, då behövs stabila och trygga assistenter med tålamod och förståelse för kundens funktionsnedsättning. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen och inom företaget. Du som ny assistent tar inte egna pass förens både du och kunden är trygga med varandra. Vi söker framför allt rätt person.

Meriterande erfarenheter

  • Tidigare arbetat med personer med autism.
  • Erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande.
  • Svenska är ett krav.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vi söker flera assistenter.
  • Tjänstgöringsgrad 25%-75% efter överenskommelse.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander

E-post: rekrytering.wenche@fmfassistans.se

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan