ORTER: Jordbro
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
3 Januari 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER JORDBRO

Nu behöver vi förstärka vårt team hos vår vuxna kund i Jordbro. Vi söker assistenter som kan uppmuntra och motivera honom till olika aktiviteter i vardagen.

Vanligtvis och oftast är passen förlagda eftermiddag kväll och helg. Vår kund är på Daglig verksamhet vardagar dagtid. Vissa dagar behöver han även sin assistent där. Han gillar att lyssna på musik, titta film. Tränar på att vara delaktig i inköp och åka tåg. Tar gärna promenader och små utflykter.

Assistentens roll och erfarenhet

För att du ska klara arbetet som assistent hos denna kund är det viktigt att du kan kommunicera flytande både i tal och skrift på svenska. Att du är trygg och har en lugn personlighet är jätteviktig för honom. Assistenter i detta team behöver vara lyhörd och uppmärksam på kundens signaler och arbeta men lågaffektivt bemötande.  Vår kund kan lätt bli orolig och är ofta impulsiv och behöver då stabila trygga assistenter med tålamod och förståelse för kundens funktionsnedsättning. Vi söker framför allt rätt person. Introduktion och utbildning sker på arbetsplatsen och inom företaget, du som ny assistent tar inte egna pass förens både du och kunden är trygga med varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av arbete med personer med autism meriteras.
  • Erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande meriteras.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • En tjänst på 20 timmar i veckan
  • En timanställning

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Wenche Iskander
E-post: Rekrytering.wenche@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: JORDBRO

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan