ORTER: Laholm
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
9 april 2024

PERSONLIGA ASSISTENTER LAHOLM

Vi söker pigga assistenter till vår kund, en 16-årig kille i Laholm. Vi ser gärna att du som söker är en lagspelare som jobbar bra i team, då man hos vår kund alltid arbetar två och två.

Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det han inte klarar att göra själv och vi söker dig som är en klippa på att bemöta ungdomar med funktionsvariation utan tal. Arbetet består mycket av att finnas för kunden, ni arbetar alltid i par. Du har inget emot att vara ute i alla väder, för han älskar promenader. Katt finns i hemmet.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker någon som har god fysik då vissa förflyttningar är tunga och vi ser gärna både män och kvinnor som sökande. Du kommer främst att jobba i hans hem så du behöver vara ödmjuk och lyhörd för både honom och hans familj. Kunna anpassa dig till den miljö han för tillfället befinner sig. Du behöver ha en flexibel och kreativ syn på vad som är lämpliga aktiviteter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Lågaffektivt bemötande.
  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Tala flytande svenska.
  • Gärna erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar.
  • Erfarenhet av epilepsi.
  • Ej allergisk emot katter.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Timanställning, som i framtiden kan leda till fast schemarad.
  • Arbetspass dag, kväll och natt.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell

Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee
Märk din ansökan med referens: Laholm

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.