ORTER: Laholm
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
6 februari 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER LAHOLM

Personliga assistenter sökes till 15-årig kille i Laholm. Det är flera tjänster vilket innebär arbetspass fördelade på dygnets alla timmar. Ni arbetar efter ett rullande schema där ni alltid arbetar två tillsammans.

Hos vår kund håller vi nu på att utöka bemanningen och därför söker vi flera assistenter. Det dagliga arbetet består av att hjälpa till med det han inte klarar att göra själv och vi söker dig som är en klippa på att bemöta ungdomar med funktionsvariation utan tal. Du har inget emot att vara ute i alla väder, för han älskar promenader. Du hänger med spontant och badar likväl som stannar hemma. Kanske hittar ni på äventyr och bus för honom i närområdet som passar hans dagsform.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker någon som har god fysik då vissa förflyttningar är tunga och vi ser gärna både män och kvinnor som sökande. Du kommer främst att jobba i hans hem så du behöver vara ödmjuk och lyhörd för både honom och hans familj. Kunna anpassa dig till den miljö han för tillfället befinner sig. Du behöver ha en flexibel och kreativ syn på vad som är lämpliga aktiviteter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Lågaffektivt bemötande.
  • Gillar att vara ute i naturen.
  • Tala flytande svenska.
  • Gärna erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar.
  • Erfarenhet av epilepsi.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Vi söker främst assistenter för timanställning- som på sikt kan leda till deltidstjänst på upp till 75%.
  • Start omgående.
  • Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, nätter, helger och skollov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Sandra Forsell
Tel: 076-125 27 24
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee
Märk din ansökan med referens: Laholm

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.