ORTER: Skene
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd Timvikarie

Publiceringsdatum:
23 september 2022

PERSONLIGA ASSISTENTER MARKS KOMMUN

Just nu söker vi assistenter till vår kund, en man på 40 år som flyttar till Marks kommun i december. Vi söker assistenter som kan arbeta på timmar extra vid behov.

Vår kunds intressen är gaming, film och serier. Han gillar musik, mat, kortare utflykter och att umgås med sina vänner. Du kommer finnas vid hans sida som stöd för att underlätta i hans vardag. Trevligt om ni delar samma intressen men det är inget krav, viktigast är att personkemin stämmer. Hos vår kund arbetar man alltid dygnspass (12:30-12:30).

Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Du som person behöver vara social, ansvarstagande, lyhörd och positiv. Det krävs att du är engagerad och inte rädd för att ta initiativ, samtidigt som du har respekt för kundens integritet och en förståelse för att du ibland måste hålla dig i bakgrunden. Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Körkort.
  • Erfarenhet av liknande arbete.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Dygnspass, 12:30-12:30.
  • Timvikarier, vid behov.
  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Fredrika Klemmt
Tel: 073- 144 98 45
E-post: rekrytering.fredrika.klemmt@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: MARKS KOMMUN
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.