ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
21 augusti 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER MÖLNDAL/ GÖTEBORG

Är du intresserad av ett extra jobb?
Just nu söker vi flera assistenter som kan arbeta hos vår kund Johanna vid behov.

Johanna är 26 år gammal och bor i en egen lägenhet i Mölndal. Hon har en CP-skada och lider av psykisk ohälsa. Hon behöver hjälp med exempelvis hygien, matsituationer och det vardagliga i livet. Hon använder både rullstol och permobil och har en golv-lift i lägenheten.
Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Kunden känner sig mest bekväm med kvinnor och vi söker därför kvinnor som assistenter och som har vårderfarenhet sedan tidigare. Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd och positiv. Har du erfarenhet av hjälpmedel och om du har erfarenhet av psykisk ohälsa är det ett plus, men vi söker framför allt rätt person klickar med kunden. Inga manuella lyft förekommer.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av likande arbete.
  • Erfarenhet av psykisk ohälsa.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av hjälpmedel i hemmet.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • På timmar – extra vid behov vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
  • Start omgående.
  • Arbetspassen är oftast Dygnspass med 4 timmars jour.
  • Det kan förekomma kortare pass, exempelvis 09:00-16:00.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun
Tel: 070-779 87 65
E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: Mölndal/ Göteborg

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan