ORTER: Skövde
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Timanställd

Publiceringsdatum:
28 mars 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER SKÖVDE

Vi söker dig som vill bli en viktig och trygg person i Hanas vardag.
Hana är snart 7 år och har assistans dygnets alla timmar. Vi söker nu flera assistenter som kan arbeta på fast schemarad 20–30 timmar per vecka.

Det viktigaste är att du är rätt person och för att klara detta arbete behöver du egenskaper som lyhörd, uppmärksam, ansvarsfull och omtänksam. Du behöver också vara kommunikativ och kreativ eftersom med Hana uppskattar och trivs med mycket prat och lek.

Har du dessutom erfarenhet av arbete med barn eller inom vård är det ett stort plus, men det viktigaste för oss är att du vill och kan lära dig om vår lilla kund Hana.

Hana behöver ständig tillsyn och hjälp med allt från matning via sond till träning och stimulering. Hon är född med en hjärnskada (mikrocefali) utvecklingsstörning cp-skada och epilepsi. Hon bor tillsammans med sin mamma och pappa storebror och labrador i Skövde.

Hana trivs väldigt nära – helst i famnen på någon som är lugn och trygg.

Som assistent hos Hana behöver du ta hand om mediciner och lära dig hur man agerar vid kraftiga kramper och spasm. Hana behöver också hjälp med hygien och träning.

För rätt person finns här ett arbete i många år och vi ser gärna att du som söker har en vision om ett långt samarbete – det är vad vi önskar för Hana och hennes familj.

Assistentens roll och erfarenhet

Till denna tjänst söker vi mest av allt rätt person men det är mycket positivt om du är utbildad undersköterska/sjuksköterska eller sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet från arbete med barn och insikt i vad EP och sondmatning är. Viktigast är ändå att du är trygg omtänksam och villig att lära dig hur vi tillsammans ger Hana en trygg vardag.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet av EP.
 • Erfarenhet av sondmatning.
 • Utbildad undersköterska eller sjukgymnast är meriterande.
 • Arbetat med liknade omvårdsarbete.
 • Delegering.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Fasta tjänster 50–75%.
 • Söker också dig som vill arbeta på timmar vid behov.
 • Varierande arbetstider i samråd med föräldrarna.
 • Hana har assistans 24 timmar per dygn och schema kan vi tillsammans titta på – det viktigaste är att vi får rätt assistenter till Hana.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun

E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: Hana

 

Sök jobbet senast

Vi arbetar intensivt med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan