ORTER: Solna
ANSTÄLLNINGAR: Semestervikare

Publiceringsdatum:
3 maj 2024

PERSONLIGA ASSISTENTER SOLNA SEMESTERVIKARIER

Vi söker nu två sommarvikarier som kan täcka upp för ordinarie personal när dom ska ha semester under juni, juli och augusti. Vår kund är en aktiv rullstolsburen man med stort intresse för sport och musik.

Han är en man 50+ som tycker om träna och hålla sig aktiverad. Kunden behöver ett visst fysiskt stöd men ännu viktigare med psykiskt stöd. Han tycker om sport- och musik-evenemang och reser gärna. Du som assistent finns vid hans sida där kund befinner sig. Det är viktigt att du som assistent är initiativtagande eftersom han behöver mycket stöd för att vara aktiv och motiverad. Kunden tycker om att resa och du som assistent arbetar där kunden befinner sig.

Det är bra om du är flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är den förlängda armen för att tillsammans med vårt team skapa en bättre livskvalité. Goda kunskaper i svenska behövs eftersom han har tal och kommunikationssvårigheter. Du är flexibel, lugn i ditt arbete, ordningsam, initiativtagande och lyhörd. Vi ser att du är rökfri under arbetstid. Du arbetar med hjärta och kompetens. Du kommer få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner på plats.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Önskvärt om du har körkort.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Semestervikariat från juni- till och med sista augusti.
  • Arbetspass alla dagar, varierande arbetstider.
  • Möjlighet till fler arbetspass vid sjukdom.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn

E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se

Vi rekryterar löpande så ansök redan idag.

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan