ORTER: Älta
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
1 Februari 2022

-TJÄNSTEN ÄR TILLSATT- PERSONLIGA ASSISTENTER STOCKHOLM/NACKA

Vi har ett nytt uppdrag i Nacka och ska nu bygga en stabil och trygg assistansgrupp hos vår kund.  Är du en engagerad och genuin person som också har förståelse och erfarenhet från arbete med lågaffektivt bemötande och med personer som har autism och ångestsyndrom.

Denna man har en stor personlighet och en önskan om att utöva mer aktiviteter i sin vardag. Han behöver struktur och trygghet för att kunna få leva sitt liv utifrån sina förutsättningar.

Assistenter hjälper honom med det mesta i vardagen. Han bor i egen lägenhet och har alltid 2 assistenter vid sin sida. För att få balans i vår kunds vardag kommer vi sträva efter att en man och en kvinna arbetar tillsammans på varje arbetspass. Vår kund har assistans dygnet runt vilket innebär schema med pass fördelade över dag – kväll – vaken natt/journatt. Arbete varannan helg.

Det är mycket viktigt att både assistent och kund känner sig trygga med varandra, därför kommer vi att arbeta regelbundet med både utbildning och handledning.

Assistentens roll och erfarenhet

Du behöver vara lyhörd, omtänksam med positiv och lugn energi. Som assistent hos vår kund behöver du också vara en person med stort tålamod då vår kund behöver få tid för att känna sig trygg med dig.  För att arbeta med vår kund behöver du ha erfarenhet av lågaffektivt bemötande samt autism.

Meriterande erfarenheter

  • Personlig assistent, 1–2 års erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • B-Körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänster på 35 timmar per vecka
  • Arbetstider förlagda dag, kvällar/natt och helg på schema

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun

E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: STOCKHOLM/NACKA

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan