LÄN: Skåne
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
16 april 2024

PERSONLIGA ASSISTENTER TRELLEBORG/VELLINGE 70- 100% DELTID

Vi söker nu assistenter som kan arbeta deltid 70–100% till en tonårig tjej som bor i Vellinge kommun. Vi behöver stärka upp arbetslaget runt kunden och vi söker nu dig som är ansvarsfull och omtänksam.

Som assistent hos vår kund finns du som hennes stöd i vardagen för att hjälpa henne med kommunikation och utveckling. Du planerar och genomför olika aktiviteter men också vardagliga sysslor och omvårdnad. Vi vill att du är rökfri under arbetspassen.

Det finns en bil så att ni lätt kan ta er till olika aktiviteter. Vår kund har olika intressen såsom film, böcker, bad, mode och kläder.

För oss är det viktigt med gott samarbete och söker dig som är en lagspelare och förstår och uppskattar vikten av gott samarbete mellan dig, kund, anhöriga, kollegor och assistansanordnare.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi söker dig som är engagerad, respektfull, lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent, men vi söker framför allt rätt person – som kan vara personlig och samtidigt agerar professionellt. Vi söker en kvinna till denna tjänst, då vår kund känner sig mest bekväm med det.

Du erbjuds ett arbete där din insats gör skillnad och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats samt tillgång till FMF Assistans utbildningsprogram och friskvård.

Du kommer att vara en del av ett härligt arbetslag där man är flexibel. Vi löser bemanningen i gruppen om någon blir sjuk eller vid semestrar – vi ställer upp för vår kund och för varandra.

Meriterande erfarenheter

 • Erfarenhet av bland annat autism, epilepsi och sondmatning är meriterande.
 • Rökfri.
 • Svenska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.
 • Körkort.
 • Att vara simkunnig.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

 • Start omgående.
 • Två tjänster ca70–100%.
 • Vi söker även timanställda och sommarvikarier.
 • Arbetspassen varierar mellan dag och kvällsarbete.
 • Arbetspass eftermiddag och helg.

Om lön

 • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
 • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Renata Krystyniak
Tel: 0721839787
E-post: renata.krystyniak@fmfassistans.se
Ansök till tjänsten HÄR, via vårt externa rekryteringsverktyg Reachmee

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.