ORTER: Uppsala
ANSTÄLLNINGAR: Timanställd

Publiceringsdatum:
17 februari 2023

PERSONLIGA ASSISTENTER UPPSALA

Just nu söker vi två assistenter på timmar till en av våra kunder i Uppsala. Han bor växelvis i lägenhet och i föräldrahemmet med sin familj.

Han har autism och behöver hjälp med allt från personlig omvårdnad som hygien, men också andra vardagliga sysslor i ett hem så som matlagning, inköp, tvätt och städ.

Du erbjuds trevliga kollegor och aktiva kunder som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna att du har vana att arbeta med personer som har autism och har förmågan att ligga några steg före, ”kunna arbeta här och nu” samt förstå vikten av struktur.  Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv. Det är bra om du har kunskap och vana av att jobba med ett lågaffektivt bemötande.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider eftersom vi i arbetsgruppen löser bemanningen om någon blir sjuk eller har semester – vi ställer upp för vår kund och varandra.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av personlig assistans.
  • Erfarenhet av autism.
  • Erfarenhet av lågaffektivt bemötande.
  • B-körkort är meriterande.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Tjänster på timmar vid behov.
  • Med möjlighet till fast schemarad.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Lotta Lehn
E-post: rekrytering.lotta@fmfassistans.se
Märk din ansökan med referens: A

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan