Publiceringsdatum:
19 januari 2024

SOMMARVIKARIE PERSONLIG ASSISTENT UTANFÖR KARLSBORG

Nu söker vi en personlig assistent till vår kund som är en glad tjej i 20 års åldern. Hon bor både i egen lägenhet och men också delvis i sitt föräldrahem och båda ligger i Mölltorp utanför Karlsborg.

Kunden har många intressen som att åka och bada, promenera, gunga, massage eller bara ta en lugn hemmastund. Hon tillbringar även en del av sina vardagar på dagligverksamhet där vi som assistenter följer med.

Vår kund har stort omvårdnadsbehov med flerfunktionsnedsättningar, med bland annat autism och dövblindhet. Kunden kommunicerar med hjälp av tecken och bilder – så det är viktigt att du lär dig läsa av henne.

Det finns många hjälpmedel för både inne och utemiljöer, du kommer få individanpassad utbildning på arbetsplats gällande rutiner och hjälpmedel.

Assistentens roll och erfarenhet

Stort önskemål är att du har erfarenheter inom vården, men personkemin väger tyngre.

Vi ser att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd och stresstålig.

Kundens assistans är en mindre grupp av assistenter och du kommer bli en del av ett arbetslag, så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Assistansen utförs både i hennes lägenhet samt i föräldrahemmet.

Det är bra om du är flexibel gällande arbetstider, om en assistent blir sjuk eller har semester löser arbetsgruppen bemanningen själva. Alla hjälps åt för kundens bästa.

Vi söker assistenter inför sommaren men ser gärna att du redan nu kan hoppa in extra vid behov.

Meriterande erfarenheter

  • Kunskaper i alternativ kompletterande kommunikation (AKK)
  • Talar flytande svenska
  • B-körkort

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och vaken natt.
  • Semestervikariat.
  • Timanställning vid behov.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Malin Vaahto
Tel: 076-137 10 11
E-post: rekrytering.malin.vaahto@fmfassistans.se

Märk din ansökan med referens: KARLSBORG

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan