ORTER: Veinge
ANSTÄLLNINGAR: Deltid Semestervikare

Publiceringsdatum:
28 februari 2024

SOMMARVIKARIE VEINGE

Vi söker assistenter för arbete under sommaren då ordinarie personal har semester. Jobbet sträcker sig nio veckor. Du får utbildning och introduktion på arbetsplatsen.

Som personlig assisten hos Elias 23 år kommer du att vara honom behjälplig i stora delar i hans hjälpbehov.  Han bor tillsammans med mamma pappa och syskon i villa i Veinge.

Han behöver stort stöd i sin kommunikation och det är därför mycket viktigt att assistenter behärskar svenska språket utmärkt i tal och skrift. På fritiden blir det gärna en promenad men han tycker också om att spela spel och det blir en del tid framför skärmen.

Assistentens roll och erfarenhet

Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av arbetet som personlig assistent. Har du arbetat med sondmatning är det en fördel. Elias har hjälpmedel som rullstol, tak-lift, elrullstol, natt-mask så har du kunskap eller erfarenhet från något av det är det positivt.  Vi ser gärna att du är en ordningsam och ansvarstagande person med stort hjärta.

Meriterande erfarenheter

  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av sondmatning.
  • Erfarenhet av tak lift.
  • Erfarenhet av natt-mask.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • Ca 30 timmar per vecka som sommarvikarie under veckorna 24 till och med vecka 33.
  • Pass finns fördelade på dagtid/kväll/natt/helg.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Kundansvarig: Simon Coskun

E-post: rekrytering.simon@fmfassistans.se

Arbetsledare: Zoltan Iles

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan