ANSTÄLLNINGAR: Spontanansökan

Spontanansökan

Skicka gärna in en spontanansökan till oss så ligger du med i vår bank. Din uppgift som personlig assistent är att hjälpa kunden både i och utanför hemmet. Varje assistans är unik och utbildningsinsatserna är behovsanpassade till varje enskild kund.

Det som är gemensamt för alla uppdrag är att arbetet styrs dels av en genomförandeplan som upprättats av FMF tillsammans med kunden och familjen/anhöriga. Lika viktigt är det att lära känna kunden, förstå hur kunden kommunicerar och andra viktiga inslag i individens liv.

Vi är alla unika individer. Din arbetsplats ärofta kundens hem, då är det av yttersta vikt attrespektera integriteten och visa hänsyn till helafamiljen. Kunden är alltid delaktig i de vardagliga sysslorna efter sin egen förmåga. Det arbete som utförs är betydelsefullt och det är viktigt att du som medarbetare känner dig välkommen, inkluderad och inser hur värdefull du är.

Assistentens roll och erfarenhet

Det finns många mjuka värden som inte går att förmedla via dokument utan det krävs att du som personlig assistent är lyhörd, inkännande och har en god förmåga att se/läsa av personens behov.

REGISTERUTDRAG Alla assistenter som arbetar hos kunder under 18 år måste innan anställningen påbörjas begära ett nytt registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget hittar du på Polisens hemsida. Blanketten heter ”Begäran om utdrag från belastningsregistret – Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder.”

Om lön

Vi har ett skriftligt avtal mellan arbetsgivarorganisation Fremia och arbetstagarorganisation (Kommunal) – det är ditt kollektivavtal.

Kontakt:

Kontakta vår växel för att hitta rätt: 019-609 04 20

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan