ORTER: Skepptuna
ANSTÄLLNINGAR: Deltid

Publiceringsdatum:
29 september 2022

TJÄNSTGÖRING NATT TILL EN UNDERBAR OCH GO POJKE PÅ 11ÅR

Välkommen till en liten och underbar assistansgrupp. August söker nu 1–2 assistenter till natten.

August har assistans dygnets alla timmar, vilket innebär att han behöver hjälp med alla sina moment i vardagen samt övervakning av epilepsi.

Vi kommer ge dig de rätta förutsättningarna för att du ska känna dig trygg i din nya arbetsroll som August personliga assistent. Du kommer få individanpassad introduktion och utbildning i alla delar kring August hjälpbehov och rutiner.

August bor i ett hemtrevligt hus på landet med eget sovrum/kök samt intilliggande badrum på nedervåningen. Han bor med sin familj – mamma, pappa, storebror och familjens allergivänliga katt. August bor växelvis hemma samt på ett korttidsboende.

Arbetsplatsen finns 2 mil norr om Arlanda, i Skepptuna socken som tillhör Sigtuna kommun men som gränsar mot Norrtälje samt Vallentuna. Egen bil och körkort är ett måste då det ej finns kollektivtrafik att tillgå.

Assistentens roll och erfarenhet

Egenskaper som är meriterande är att du uppskattar att arbeta efter fasta rutiner samt klara av att arbeta självständigt. Du ska även kunna ge August den trygghet, omsorg samt övervakning som han behöver utan stress. August uppskattar lugn och ro, att få samtala om dagen på sitt sätt samt lyssna på ljudböcker eller lugnmusik är exempel på aktiviteter som August uppskattar innan han ska sova.

Är du undersköterska, arbetat inom LSS med multihandikappade barn eller som personlig assistent tidigare är det meriterande men självklart inte ett måste, då familjen värdesätter personkemin i första hand.

Tacksam om du behärskar det svenska språket felfritt både i tal och skrift.

Vi söker dig tjej/kvinna 18–60 år som är ansvarstagande och tar arbetet som August assistent på stort allvar, vi vill även att du kan tänka sig att stanna för en längre tid. Du bör vara rökfri och ej allergisk mot pälsdjur.

Det är av stor vikt för vår kund och för oss på FMF Assistans att de assistenter som arbetar hos oss respekterar familjens önskemål kring vården kring August och samtidigt är trygga, vänliga och omtänksamma.

Meriterande erfarenheter

  • Svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Erfarenhet av arbete som personlig assistent.
  • Utbildad undersköterska.
  • Erfarenhet av Epilepsi.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

  • 14 nätter på 4 veckor, där det finns två alternativ då August endast bor hemma jämna veckor.
  • Alternativ 1: 7 nätter, måndag-söndag, 95 %. Detta alternativ innebär en nattjänst.
  • Alternativ 2: 4 nätter måndag-torsdag en vecka, nästkommande hemma vecka fredag-söndag, 48 %. Detta alternativ delas mellan två assistenter.
  • Tillträde så snart som möjligt.

Om lön

  • Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
  • Vi erbjuder friskvård och utbildningar.

Kontaktperson

Maila CV och personligt brev till:

Kundansvarig: Annika Florin
E-post: rekrytering.annika@fmfassistans.se
Ange referens-kod vid ansökan: August

Sök jobbet senast:

22-10-30

Rekryteringen sker fortlöpande

 

På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Fyll i din ansökan