För dig och alla andra som arbetar hos oss som personlig assistent och arbetsledare. Det finns många utbildningar öppna för anmälan under våren men du hittar redan nu även höstens program.

Under detta speciella år har vi som många andra blivit tvungna att anpassat vår verksamhet och genomför just nu samtliga utbildningar via Teams. Under hösten kommer vi fortsättningsvis att erbjuda utbildningar på Teams men hoppas också på att kunna genomföra dessa i vår utbildningslokal på Örebrokontoret. Det är ändå något extra fint i att kunna mötas på riktigt. Vi vet att många av er sedan tidigare genomfört delar av vårt utbildningsprogram men ser gärna att ni anmäler er igen då vi har arbetat med innehållet och kan lova att det finns mycket nytt samtidigt som vissa delar tål att upprepas och inte nog kan förtydligas. För större grupper kan vi också anpassa en utbildning så att den får ett innehåll som är viktigt och aktuellt för just er.

Har du frågor är du välkommen att kontakta utbildningsansvarig Anna Windh, telefon 073-734 33 91 eller via e-post anna.windh@fmfassistans.se