Bästa kunder – anhöriga och assistenter!

Det har varit en minst sagt händelserik start på 2022 för FMF Assistans och vi vill först och främst rikta ett stort och varmt tack till alla våra kunder och assistenter. Vi är väldigt tacksamma för ert fortsatta förtroende och hoppas att vi får fortsätta att leverera assistans på bästa möjliga sätt för just dig och din assistansgrupp.

Som du kanske vet köptes Jengla Omsorg år 2019 av FMF Assistans. Sedan dess har de två företagen arbetat nära varandra runt framför allt juridiken. Tanken har varit att på sikt bli ett assistansbolag med fokus på att behålla och stärka bolagens olika styrkor och kompetenser. En långsiktig plan, som nu efter vinterns händelser, gör att vi ser stora och viktiga fördelar med att genomföra denna sammanslagning redan nu. Jengla Omsorg kommer under månaderna maj och juni 2022 att bli en del i FMF Assistans. För dig som befintlig kund eller assistent hos FMF Assistans innebär detta egentligen ingenting annat än att det kommer nya tjänstemän och kunder till FMF.

Vi finns här nu och även i framtiden för att ge så bra stöd till er kunder som möjligt. Utan kunder behöver vi inga assistenter och utan assistenter har vi inga kunder – så enkelt är det och det är för er vi arbetar!

Vår målsättning och förhoppning är att denna sammanslagning ska gå så smärtfritt som möjligt och att ingen av er behöver märka något alls. Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till någon av oss. Vi ser nu fram emot vårt fortsatta arbete tillsammans med er!