Vi har vunnit i Kammarrätten!

I dag har vi fått beskedet att FMF Assistans vunnit sitt överklagande i Kammarrätten. En minst sagt lång och påfrestande tid för oss alla är därmed över! Ett och ett halvt år av juridiska diskussioner och rättsliga prövningar kan vi nu äntligen lämna bakom oss.

Att FMF Assistans som företag tagit skada råder det inget tvivel om. Vi har förlorat såväl kunder som personal. Men än mer allvarligt är att vi förlorat anseende och förtroende. Den känslomässiga förlusten är för oss så mycket större och värre än den ekonomiska.

Men – vi har också stärkts av detta. Vi har hela tiden vetat att vi inte handlat fel.

Vi har pendlat mellan känslor av hopplöshet, orättvisa och tvivel. Men också överösts av uppmuntrande tillrop och fortsatt förtroende från kunder såväl som personal. Det har gett oss styrkan, kraften och beslutsamheten att stå upp och kämpa för vårt FMF!

Enade och fast beslutna om att få upprättelse och nu har vi alltså fått just det – vi har fått rätt!

Beskedet att vi vunnit i Kammarrätten innebär en enorm lättnad och glädje, men just nu känner vi mest av allt tacksamhet för att äntligen få möjlighet att fortsätta arbetet tillsammans med våra kunder och deras assistenter.

Ett viktigt arbete som vi kan och som vi brinner för – insatsen Personlig assistans!

Vi finns här för alla er som behöver den och för er som utför den. Utan er hade vi inte klarat detta!

Nu visar vi tillsammans vägen framåt för personlig assistans.